خودرو سوار شهریار

جهت امداد خودرو و یا حمل خودرو تماس بگیرید: 09354289020 تلگرام امداد خودرو


متن مطلب      کل مطالب     


جدول تعرفه حمل خودرو در تابستان 1398

نوع خودرو امداد توضیحات (کلیه قیمت ها به تومان)
نیسان چرخگیر و یدک کش
نیسان چرخگیر یا یدک کش یا شاهین دار
الف: مسیر های مسطح
هزینه ورودی: 80،000 تومان
حمل خودرو های سبک هر کیلومتر: 2،000 تومان
حمل خودرو های سنگین هر کیلومتر: 3،000 تومان
ب: مسیر های کوهستانی
هزینه ورودی: 100،000 تومان
حمل خودرو های سبک هر کیلومتر: 3،500 تومان
حمل خودرو های سنگین هر کیلومتر: 5،000 تومان
کفی خودروبر یا خودرو سوار یا حمل خودرو
کفی خودروبر یا خودرو سوار یا حمل خودرو
الف: مسیر های مسطح
هزینه ورودی: 120،000 تومان
حمل خودرو های سبک هر کیلومتر: 3،000 تومان
حمل خودرو های سنگین هر کیلومتر: 4،000 تومان
ب: مسیر های کوهستانی
هزینه ورودی: 150،000 تومان
حمل خودرو های سبک هر کیلومتر: 4،500 تومان
حمل خودرو های سنگین هر کیلومتر 6،000 تومان
جهت مشاوره و استعلام قیمت تماس بگیرید.
phone number: +989354289020
کد مطلب: 06385.html

دانشگاه‌های ما گرفتار آموزش‌های سنتی شده‌اند و به‌روز نیستند. درواقع سبک آموزش خود را تغییر نداده‌اند و بر کارهای پژوهشی متمرکز نشده‌اند

۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۶

صنعت خودرو نورچشمی دولت است

به گزارش« - خودرو سوار شهریار - رنت لوکس به نقل از اخبار خودرو » ، موضوع افزایش کیفیت خودروها بارها و بارها با کارشناسان مطرح و راهکارهایی برای آن ارائه شده است. با این وجود به‌نظر می‌رسد نهادهایی مانند خانه صنعت، معدن و تجارت که محملی برای گردهمایی تولیدکنندگان هستند، - خودرو سوار شهریار - کمتر به آن پرداخته‌اند.

در گفت‌و‌گو با یک عضو هیات‌مدیره این تشکل، الزامات افزایش سطح کیفی خودروهای داخلی و نقش تشکل‌ها در این زمینه را جویا شدیم. آرمان خالقی در این گفت‌و‌گو از تشکیل شورای خودرو در وزارت صنعت، معدن و تجارت به‌منظور سیاست‌گذاری در این صنعت خبر داد و از بسته بودن دست تشکل‌ها برای ورود به موضوع خودرو سخن گفت.

[caption id="attachment_209399" align="alignleft" width="343"]خودرو سوار شهریار آرمان خالقی[/caption]

با آنکه بحث افزایش کیفیت خودرو و راهکارهای آن بارها مطرح شده است، اما به‌طور عملی برای ارتقای آن چه باید کرد؟

برای ارتقای کیفیت خودروها - خودرو سوار شهریار - چند موضوع وجود دارد و باید یک آسیب‌شناسی کلی از سوی سیاست‌گذاران این - خودرو سوار شهریار - صنعت شکل بگیرد. هرچند در‌حال‌حاضر شورای خودرو در وزارت صنعت، معدن و تجارت شکل گرفته است و شامل دولت به‌عنوان سیاست‌گذار و انجمن‌های خودروسازان و قطعه‌سازی خودرو می‌شود و قرار است سیاست کلی و کلان خودروی کشور را بنویسند.

بنابراین اگر قرار است روی بحث کیفیت کار کنیم، باید برنامه‌ریزی کلی داشته باشیم و مطابق آن پیش برویم.

لازم است - خودرو سوار شهریار - بررسی کنیم درحال‌حاضر - خودرو سوار شهریار - در چه نقطه‌ای - خودرو سوار شهریار - قرار داریم و دلایل عدم دستیابی ما به کیفیت - خودرو سوار شهریار - مطلوب چیست.

فکر می‌کنم عدم دستیابی به کیفیت مطلوب، ۳دلیل عمده دارد، نخست اینکه دانش‌فنی کافی نداریم، دومین مورد درباره خطوط تولید ماست و مورد سوم به قدرت رقابت صنعت خودروی کشور باز - خودرو سوار شهریار - می‌گردد.

چرا باوجود سابقه چندساله در خودروسازی، دانش‌فنی ما هنوز چندان بالا نیست؟

درباره دانش‌فنی باید گفت متاسفانه از همان مرحله ابتدایی طراحی خودرو تا خط تولید ، نتوانسته‌ایم به‌عنوان تولیدکننده دانش‌فنی در دنیا مطرح شویم. اصولا یا مهندسی - خودرو سوار شهریار - معکوس انجام داده‌ایم یا کپی کرده‌ایم و آنچه اکنون داریم، حاصل تکنولوژی سال‌های پیشین ماست.

البته قرار نیست همیشه چرخ را خودمان اختراع کنیم. باید به خودروسازهای دنیا وصل شویم تا دانش آنها به ما منتقل شود. با خودروسازان دنیا قرارداد می‌بندیم تا انتقال دانش‌فنی انجام شود اما در نهایت نمی‌دانیم انتقال دانش‌فنی کجا و چگونه باید انجام شود که این افراد آن را ادامه و گسترش بدهند؟

سیاست کلی که بتواند ما را در این دریا به مقصد برساند، وجود ندارد ظاهرا هر توفانی که پیش می‌آید، به سمتی حرکت می‌کنیم.

بعد دیگر ماجرا این است هنور نتوانسته‌ایم استادان دانشگاه را در خدمت این صنعت بگیریم و فارغ‌التحصیلان صنعت خودرو را به این سمت سوق دهیم که - خودرو سوار شهریار - قرار است چه مشکلاتی را حل کنید.

ارتباط صنعت و دانشگاه که به آن اشاره کردید، موضوعی قدیمی است و باآنکه بارها گفته شده، هنوز شاهد هیچ اقدام عملی چشمگیری از سوی - خودرو سوار شهریار - دو طرف نبوده‌ایم. چرا - خودرو سوار شهریار - این - خودرو سوار شهریار - ارتباط برقرار نمی‌شود؟

دانشگاه ‌های ما گرفتار آموزش‌های سنتی شده‌اند و به‌روز نیستند. درواقع سبک آموزش خود را تغییر نداده‌اند و برکارهای پژوهشی متمرکز نشده اند.

در پاسخ این سوال، دانشگاهیان هم می‌گویند بخش صنعت به ما مراجعه نمی‌کند.

این یک مشکل دوسویه - خودرو سوار شهریار - است. من حرف دانشگاهیان را تایید می‌کنم، چراکه تولیدکنندگان گاهی فکر می‌کنند کاری از دست - خودرو سوار شهریار - دانشگاهیان برنمی‌آید. درواقع به آنها اعتماد ندارند و باتوجه به - خودرو سوار شهریار - بازخوردهایی که از این بخش دیده‌اند، به این نتیجه رسیده‌اند دانشگاه نمی‌تواند برای صنعت نسخه بنویسد.

درواقع تولیدکنندگان چون - خودرو سوار شهریار - نمی‌خواهند اتلاف منابع داشته باشند، ریسک نمی‌کنند. از طرف دیگر، دانشگاه می‌گوید صنعت سراغ ما نیامده است و نمی‌توانیم پیشگام شویم.

درواقع هر دو طرف کم‌کاری خود را به گردن دیگری می‌اندازند. دانشگاه باید خود را مانند یک موسسه و بنگاه اقتصادی ببیند و برای توانمندی که می‌تواند ارائه کند، بازاریابی انجام دهد.

وقتی برای صنعت و مدیران صنعتی ما مسجل نیست - خودرو سوار شهریار - دانشگاه توانمندی دارد، مسلما کاری را به این بخش ارجاع نمی‌دهند. دانشگاه باید از خود برونداد داشته باشد، مثلا مقالات خود را ارئه دهد و بگوید در فلان قسمت عارضه‌یابی انجام داده شده است و پیشنهادهایی برای رفع آن ارائه بدهد.

این امر می‌تواند صنعت را در این زمینه ترغیب - خودرو سوار شهریار - کند. ضلع سوم این مساله، دولت است که باید برای ارتقای دانش در واحدهای صنعتی تمهیداتی بیندیشد، به‌خصوص برای واحد صنعتی که دنبال کمک گرفتن از دانشگاه می‌رود، مشوق‌هایی را در نظر بگیرد.

به خطوط تولید اشاره کردید. مشکل خطوط تولید در صنعت خودروی ما چیست؟

اگر دانش لازم را داشته باشیم اما ابزار پیاده‌سازی آن - خودرو سوار شهریار - در اختیارمان نباشد، نمی‌توانیم آنچه را که در ذهنمان است، پیاده‌سازی کنیم. خودرو یک زنجیره ارزش است و برای تولید خوب به مواد اولیه و قطعه مناسب نیاز دارد.

در این زمینه در کشور مشکلاتی وجود دارد. بحث قیمت در برابر کیفیت به ما فشار می‌آورد. برای اینکه قیمت را پایین نگه داریم، کیفیت را کاهش می‌دهیم که این امر یکی از دلایل پایین آمدن کیفیت است.

در‌حالی‌که واحدهای تولیدی داخلی برای رسیدن به کف کیفیت، باید تجهیزات خود را نوسازی کنند. تولیدکننده با اینکه می‌داند تولید قطعه و کالا با چنین - خودرو سوار شهریار - ماشین‌آلاتی قدرت رقابت کیفیتی آن را - خودرو سوار شهریار - پایین می‌آورد اما همچنان می‌بینیم این روند وجود دارد.

در این زمینه راهکار چیست؟

باید این - خودرو سوار شهریار - حلقه را در جایی رها کنیم. درنهایت خودروساز باید بتواند با قیمت مناسب محصول مطلوبی را به بازار ارائه دهد. قیمت مصرف‌کننده بالاست و با آنکه مصرف‌کننده درباره کیفیت اعتراض می‌کند - خودرو سوار شهریار - اما خودروسازان واکنش مناسبی نشان نمی‌دهند، چون بازار ما نسبتا انحصاری - خودرو سوار شهریار - است - خودرو سوار شهریار - به‌طوری‌که خودروسازها می‌توانند - خودرو سوار شهریار - بازار را تقسیم کنند.

یکی از راهکارها این است اجازه دهیم تا حد مناسبی خودروی خارجی وارد شود و ارتباط تولیدکنندگان داخلی و خارجی را قطع نکنیم. اجازه بدهیم سطح شناختمان از خودروی جهانی بالا برود و تولیدکننده داخلی سایه رقابت را بر سر خود احساس کند.

اگر امکان رقابت را از تولیدکننده داخلی بگیریم، او به این سمت خواهد رفت که هرچه - خودرو سوار شهریار - تولید کند، مصرف‌کننده مجبور است آن را بخرد، بنابراین روی کیفیت دقت و وسواس زیادی نخواهد داشت.

بخش دیگر به مسایل مدیریتی برمی‌گردد. یعنی یک شرکت باید خود را به تضمین کیفیت بر مبنای آنچه بازار می‌طلبد، موظف کند. ما هنوز نشنیده‌ایم با خودروسازها درباره اینکه چرا محصول شما آن‌طور که باید از کیفیت لازم برخوردار نیست، برخورد خاصی صورت بگیرد.

نهایت برخورد این است بعداز چندبار کشمکش، خط‌تولید یکی از این نوع خودروها حذف می‌شود تا خطوط برای تولید خودروهای تیپ دیگر آزاد شوند.

سازمان استاندارد یا سازمان حمایت از مصرف‌کننده یا هر سازمان دیگری که متولی این - خودرو سوار شهریار - موضوع هستند، با خودروسازها درباره اینکه نتوانسته‌اند حداقل‌های کیفیت را اجرا کنند، برخوردی انجام نداده‌اند.

گاهی سیاست تنبیهی می‌تواند کمک کند. یک راه‌حل تامین تسهیلات است تا تولیدکنندگان متعهد شوند ماشین‌آلات خود را به‌روز کنند اما گویا این هم امکان‌پذیر نیست و درواقع راه بسته است و بسیاری از تولیدکنندگان نتوانسته‌اند این تسهیلات را دریافت کرده و از آن‌ها برای به‌روزرسانی دستگاه‌های خود استفاده کنند.

باتوجه به این موضوع، نظرتان درباره افزایش تعرفه‌های - خودرو سوار شهریار - واردات خودرو در ماه‌های گذشته چیست؟

میزان مشخصی از واردات می‌تواند مفید باشد اما با توجه به سیاست‌های تعرفه‌ای که در کشور داریم، به ضرر مصرف‌کننده نهایی و به سود تولیدکننده است.

اما در‌نهایت می‌خواهیم این تعرفه‌ها، منافع کشور را تامین کنند. درواقع واردات باید باشد اما سقف حمایتی برای - خودرو سوار شهریار - خودروسازان داخلی درنظر گرفته شود تا در مدت زمان معین روی قیمت و کیفیت - خودرو سوار شهریار - محصول کار کنند.

این مشوق‌ها باید سقف زمانی داشته باشند و خودروساز بداند مثلا ۵سال زمان دارد کیفیت را بالا ببرد و قیمت را پایین بیاورد. هرچه دیرتر این کار را انجام دهیم درنتیجه دیرتر هم به نتیجه می‌رسیم.

اما تعرفه خودروهای هیبرید که در داخل تولید نمی‌شوند و برای رفع آلودگی هوا می‌توانند مفید باشند نیز افزایش چشمگیری داشته است.

یک موضوع درباره افزایش تعرفه خودروهای هیبرید وجود دارد. - خودرو سوار شهریار - خودروی هیبرید خودرویی است که هم‌زمان می‌تواند با الکتریسیته و سوخت فسیلی - خودرو سوار شهریار - کار کند. این خودروها به دلیل ایجاد آلودگی کمتر تا پیش‌از این با تعرفه ۵درصد اجازه واردات داشتند. اما درعمل چه اتفاقی می‌افتاد؟ از آنجاکه این خودروها دوگانه‌سوز هستند، بعضی افراد آن‌را با تعرفه کمتر می‌خریدند ولی سوخت مورداستفاده‌شان بنزین بود.

درواقع برای برخی راهی - خودرو سوار شهریار - جهت دور زدن قانون به وجود می‌آمد که خودروی هیبرید را ارزان‌تر می‌خریدند - خودرو سوار شهریار - اما سوخت - خودرو سوار شهریار - فسیلی استفاده می‌کردند، در‌حالی‌که ما باید دنبال - خودرو سوار شهریار - این باشیم رانت برای کسی ایجاد - خودرو سوار شهریار - نشود.

شما به‌عنوان عضو خانه صنعت، معدن و تجارت، نماینده بخش تولید هستید. این تشکل برای رشد کیفیت خودروها در کشور چه اقداماتی انجام داده است؟

موضوعی که در بحث خودرو وجود دارد، اینکه خودرو نورچشمی دولت و به‌خصوص وزارت صنعت، معدن و تجارت است و به آن بسیار توجه می‌کند.

ما به‌عنوان خانه صنعت، معدن و تجارت اگر مراجعه‌ای داشته باشیم، به آن رسیدگی می‌کنیم اما به‌نظر می‌رسد دولت علاقه‌مند است در این مساله ورود کند.

با هرکس صحبت می‌کنیم، کتمان می‌کند در هیات‌مدیره بعضی شرکت‌های بزرگ یا خودروسازان نماینده‌ای داشته باشد اما واقعیت این است دولت در این بخش‌ها حضور دارد و با این وجود اقدام خاصی انجام نمی‌دهد.

بنابراین تشکل‌ها در این ماجرا می‌توانند نقش حمایتی یا تهیجی داشته باشند، به‌عنوان‌مثال خرید کالای ایرانی را تشویق - خودرو سوار شهریار - کنند. با این وجود، خودرو کالایی نیست که مشتری پول را بپردازد و بعد از کالای خریداری‌شده استفاده نکند. زیرا خودرو تقریبا یک کالای سرمایه‌ای برای مصرف‌کننده به حساب می‌آید.

- خودرو سوار شهریار -
اولين صفحه   -  کرایه نیسان خودروبر شهریار   -   قیمت نیسان خودروبر شهریار   -   مبلغ نیسان خودروبر شهریار   -   تعرفه نیسان خودروبر شهریار   -   شماره تماس نیسان خودروبر شهریار   -   خدمات نیسان خودروبر شهریار   -   نیسان یدک کش شهریار   -   کرایه نیسان یدک کش شهریار   -   قیمت نیسان یدک کش شهریار   -   مبلغ نیسان یدک کش شهریار   -   تعرفه نیسان یدک کش شهریار   -   شماره تماس نیسان یدک کش شهریار   -   خدمات نیسان یدک کش شهریار   -   ماشین بر شهریار   -   کرایه ماشین بر شهریار   -   قیمت ماشین بر شهریار   -   مبلغ ماشین بر شهریار   -   تعرفه ماشین بر شهریار   -   شماره تماس ماشین بر شهریار   -   خدمات ماشین بر شهریار   -   خودرو سوار شهریار   -   کرایه خودرو سوار شهریار   -   قیمت خودرو سوار شهریار   -   مبلغ خودرو سوار شهریار   -   تعرفه خودرو سوار شهریار   -   شماره تماس خودرو سوار شهریار   -   خدمات خودرو سوار شهریار   -   جرثقیل یدک کش شهریار   -   کرایه جرثقیل یدک کش شهریار   -   قیمت جرثقیل یدک کش شهریار   -   مبلغ جرثقیل یدک کش شهریار   -   تعرفه جرثقیل یدک کش شهریار   -   شماره تماس جرثقیل یدک کش شهریار   -   خدمات جرثقیل یدک کش شهریار   -   چرخگیر شهریار   -   کرایه چرخگیر شهریار   -   قیمت چرخگیر شهریار   -   مبلغ چرخگیر شهریار   -   تعرفه چرخگیر شهریار   -   شماره تماس چرخگیر شهریار   -   خدمات چرخگیر شهریار   -  آخرين صفحه